Werken vanuit het hart; maar altijd met een flinke dosis realiteitszin en niet wars van eigentijdse middelen en technieken. Vakmanschap en kunstzinnigheid staan hierbij garant. Kleuren, lijnen, licht, beweging en transparantie zijn de elementen die het werk van Erna karakteriseren.

WAAR DENKT MEN AAN BIJ EEN OPDRACHT
-glas-in-lood ramen
-restauratie glas-in-lood en tyffany
-grafmonument voor overledenen
-relatiegeschenken
-schilderij op maat
-glasobject op maat

GLASRAMEN IN OPDRACHT
Bij het maken van een glas-in-loodraam of fuse-raam is de verwerking in de omgeving erg belangrijk. Hoe ligt het raam ten opzichte van de horizon, de zon, zijn er bomen, muren.
Waar staat een gebouw: in een dorp, stad, in duinen of weilanden. Wat voor ruimte is het: een meditatieruimte, bedrijfshal, huiskamer, aula van een school of kerk- gebouw.
Dit alles bepaalt welke kleuren en vormen toepasbaar zijn.
Door het spel van kleur en licht zijn glas-in-loodramen en fuse-ramen geschikt voor ieder interieur; van bedrijfsruimte tot gezinswoning. Het raam geeft een ruimte een heel andere sfeer.
Op aanvraag is bij de kunstenares een offerte verkrijgbaar voor een uit te voeren werk. Er is eerst altijd een bezoek op de betreffende locatie. Daarna worden op verzoek ontwerpen gemaakt en besproken met de klant. Het ontwerpen wordt apart in rekening gebracht.
RESTAURATIES
Restauraties mogelijk glas-in-loodramen en tyffany glaswerk, b.v. lampen van tyffany of tyffany-ramen.

GRAFMONUMENT
Voor een overledenen een speciaal glasobject van glas in samenwerking met de opdrachtgever. Het is ook mogelijk om met de nabestaande samen een glasobject te maken, waardoor het rouwproces beter te verwerken is. Een gesprek vooraf en veel begeleiding tijdens het maken van dit werk.

RELATIEGESCHENKEN
Prachtige transparante relatiegeschenken voor bedrijven of collegaīs , afscheidskado in alle kleuren glas, altijd orgineel en nooit hetzelfde.

SCHILDERIJ OP MAAT
Voor uw eigen huiskamer of buro een eigen schilderij op de juiste maat naar uw eigen wensen en ideeŽn. Dit uiteraard alles in samenspraak met uw als klant.

GLASOBJECT OP MAAT
Ook een glasobject voor binnen of buiten kan op maat gemaakt worden met zeer helder transparant glas.

Mocht u interresse hebben
bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek.
Tel: 06 53893605
info@arterna.nl.
zie ook contact